Klusdag op de sterrenwacht

Gepubliceerd op 29-01-2013

KLUSDAG 16 MAART OP DE STERRENWACHT.

Dit jaar gaan we de sterrenwacht opnieuw in de beits zetten. Dit is een tijdrovend karwei waar veel mensuren in gaan zitten. Op 16 maart a.s. wordt er door www.nldoet.nl een dag georganiseerd om vrijwilligers de gelegenheid te geven om de handen uit de mouwen te steken en anderen te helpen bij diverse klussen, zoals u op hun website kunt zien.
Het bestuur van Corona Borealis vindt dit een mooie gelegenheid om hier aan deel te nemen, ook omdat er een leuke bijdrage, die wij goed kunnen gebruiken, voor de klus wordt gegeven. Hierbij moeten wij aan een aantal voorwaarden voldoen: minimaal 10 personen dienen zich aan te melden en onze klus dient op www.nldoet.nl te worden vermeld. Dat laatste heeft Ruud Kreuzen al gedaan, nu de aanmeldingen nog...   Het Anjerfonds financiert de bijdragen aan dit project zodat we de gewenste materialen aan kunnen schaffen.  Wil je hier aan mee doen, dan heel graag... meld je aan op: http://www.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=5945746  en geef aan al je vrienden en kennissen door dat we hun hulp goed kunnen gebruiken.

We zien je graag op 16 maart om 9.00 uur op de sterrenwacht verschijnen. vergeet niet om je aan te melden op de bovenstaande website. Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Meer informatie bij Ruud Kreuzen.

Het Bestuur

Terug naar het nieuwsoverzicht